Ombyggnation i huset

Hejsan bloggen! Äntligen ska en av mina små drömmar gå i uppfyllelse efter att jag nu slutligen har kontaktat ett byggföretag i Solna som ska hjälpa mig att förverkliga en av mina visioner. Jag har beslutat för att nu skaffa mig en walk in closet och det är banne mig på tiden. Mina vanliga garderober är helt överfulla och jag har klädstänger i rummet som inte alls passar in i designen. Så har det varit ända sedan jag flyttade hemifrån, men jag har inte kunnat bygga någon walk in closet eftersom att jag bott i lägenhet. Nu däremot när jag bor i hus så har jag alla möjligheter för att äntligen skaffa mig en riktigt lyxig garderob där jag kan ha alla mina kläder och även skorna. Till en början skulle det här inlägget handla mest om att jag har anlitat ett byggföretag men som ni märker så kan jag inte riktigt lämna mitt intresse för kläder. När det ändå kommer ett byggföretag hit så tänkte jag undersöka möjligheten att få min altan renoverad, den skulle verkligen behöva ett nytt utseende. Prioriteringen är dock en walk in closet och det ska bli riktigt kul att äntligen få det förverkligat. Äntligen är dagen också snart slut så att jag kan åka hem till Solna igen, jag tänkte dock gå en sväng på stan innan jag drar mig hemåt. Det är alltid så mycket folk på pendeln vid den här tiden och jag orkar inte riktigt stå och trängas, så en runda på stan är alltid bra. Vem vet kanske hittar jag någonting till min garderob också, så brukar det åtminstone sluta. Jag har visserligen börjat tagga ner lite på shoppingen men jag kan inte stick under stolen med att det kliar lite i fingrarna när jag går in i en klädbutik.