En miljövänlig flytt

God eftermiddag och välkommen! En fin måndag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg till er, det ska handla om en flyttfirma i Falkenberg. Det är inte heller vilken flyttfirma som helst, utan det är JJ Flytt AB som hjälpte mig med min flytt. Vill ni veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Som många av er säkert redan vet älskar jag kläder och allt vad det innebär, vilket har lett till att jag har otroligt mycket kläder. Det märkte jag när jag för några veckor sedan flyttade, jag förstår inte hur så mycket kläder fick plats i min lägenhet. Eftersom jag även hade en del dyra kläder ville jag inte att de skulle gå sönder eller försvinna i flytten. Därför var jag väldigt noga när jag valde flyttfirma i Falkenberg att det var en flyttfirma som jag kunde lita på. När jag väl hittade JJ Flytt AB kände jag verkligen att de sa klick, det var som att det var menat att jag skulle hitta just dem. Likadant kände jag när de väl hjälpte mig under dagen jag flyttade, jag älskade allt de gjorde för mig. Det fanns aldrig heller något tvivel kring mina kläder, jag kände hela tiden att de var i goda händer. Den saken som var skönast med att få deras hjälp var att jag slapp köra fram och tillbaka mellan lägenheterna, istället åkte vi bara en gång och vi lyckades få med näst intill allt. Det enda som blev kvar var det jag behövde för att flyttstäda, vilket jag sedan kunde få med mig i bilen. Det sparar verkligen på resurser och är bra för klimatet att bara åka en gång istället för tio, det är en sak som jag tyckte om med att få hjälp av denna flyttfirma i Falkenberg.