Ateljé Tita Carlborg

Välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt trevlig sommar och att ni dessutom har fått en bra vecka nu innan den kommande helgen. Har ni några roligt planer för helgen? Det har i varje fall jag, men det är nog ingenting som jag kommer att gå in så mycket mer på i just det här inlägget. Här så tänkte jag nämligen ta och dela med mig av ett företag vid namn Ateljé Tita Carlborg som erbjuder riktigt fina smycken för oss i Mjölby och Tranås med omnejd bland annat, då detta faktiskt är någonting som ni läsare har frågat mig om nu under en längre tid.

Många av er har velat veta lite mer exakt varit ifrån som jag får mina smycken som är med på mina bilder här på bloggen och eftersom att jag numera även vet om att det ändå är en hel del av er som befinner er här i närheten av där jag själv befinner mig i Tranås, så ville jag ta och rekommendera att ni tar och kikar lite närmare på just Ateljé Tita Carlborg och de smycken som finns att köpa där. Det är just därifrån som jag själv handlar mina smycken och jag tycker verkligen alltid att jag hittar någonting nytt och spännande i deras sortiment. Hur som helst, så hoppas jag givetvis nu att det här tipset på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer att kunna finna det som ni eftersöker hos just Ateljé Tita Carlborg. Nu så ska jag dock försöka att hålla det här inlägget så kort och gott som möjligt, men ifall ni skulle vilja läsa på lite mer och kolla vidare på Ateljé Tita Carlborg och deras smycken, så kan jag ju faktiskt varmt rekommendera att ni tar och kikar vidare på Ateljé Tita Carlborgs egna sida här på nätet!