39:an Inredning & Damkläder

Så blev det en liten tur igår igen till en helt underbar butik, i alla fall om ni frågar mig och jag tror nog inget annat utan att ni skulle hålla med mig om att detta är en fantastisk butik eftersom de säljer damkläder i Ängelholm som inga andra butiker kan konkurrera med. Har man en gång hittat en riktigt bra dambutik som ändå 39:an Inredning & Damkläder är så blir det svårt att känna sig nöjd med andra butiker, för i de allra flesta butiker som säljer damkläder i Ängelholm eller någon annanstans också för den delen så är det de där gamla vanliga plaggen som ser likadana ut. 

 

Jag är pretentiös och det är det verkligen inget fel i. Jag tycker om att klä mig snyggt och jag har skaffat mig en walk-in closet hemma genom att bygga om ett sovrum. Det var en byggfirma som byggde denna walk-in closet som jag är väldigt nöjd med så det är väl inte omöjligt att jag skriver ett inlägg lite längre fram om just den byggfirman. Men för att återgå till det här med möjligheten till att finna riktigt exceptionellt bra damkläder i Ängelholm så vill jag råda alla mina kära läsare att ta sig till denna underbara butik som alltså inte heter något annat än 39:an Inredning & Damkläder. Tycker du att kläder är viktigt och vill du ha en bra basgarderob som du sedan kan komplettera med en massa andra saker så finner du både kläderna och allt det där andra som gör kvinnan på 39:an Inredning & Damkläder. Det här är verkligen en butik som jag tycker riktigt mycket om och de får hela tiden in nya plagg i sortimentet så det är lika spännande varje gång jag går dit.