Frisyrer och klädstilar

En snygg frisyr gör lika mycket som snygga kläder. Det är därför lika viktigt att hålla efter håret och klippa det med jämna mellanrum för att undvika slitna toppar som det är att se till att kläderna du bär sitter bra och inte har några trasiga trådar eller liknande som hänger av från dem. Det bästa är att gå och klippa sig var sjätte vecka, oftare om du har kort lugg för att den inte ska växa ner i ögonen och lite mer sällan om du har långt hår.

Själv går jag och klipper mig ungefär var sjätte vecka, men det är inte alltid de har tid så då blir det lite mer sällan. Brukar gå hos Citysalongenkungalv frisörsalong i Kungälv. Går hos samma frisör varje gång, tycker det är så skönt för så länge det är samma frisör så behöver jag inte förklara hur jag vill ha håret varje gång utan bara sätta mig i stolen och så börjar hon att klippa. Så rekommenderar Citysalongenkungalv om det är någon av er här i Kungälv som vill byta frisör eller som bara tycker om att gå till lite olika frisörsalonger.

Jag har haft samma frisyr väldigt länge nu, men jag tycker att den passar bra ihop med mina kläder och min stil i övrigt, men inte bara det utan det är väldigt bekvämt också. Men det är klart att det vore lite kul med en förändring också, får se hur jag gör med det. Kan bli så att jag färgar håret nästa gång också, vi får se.