Dags att förverkliga drömmen om en walk-in-closet

Jag ska äntligen förverkliga min dröm om att ha en walk-in-closet. Har alltid velat ha en men har inte haft plats för det. Men nu har jag slängt ut allting onödigt som vi hade i förrådet och planen är att göra om det så att det blir till en walk-in-closet istället, gärna med en sån där liten ö i mitten. Det vore så lyxigt. Och det är faktiskt inte så otroligt mycket som behöver göras för att få till det. Jag kommer bland annat att behöva måla om väggarna, för just nu är de svarta och det går inte. Vill ha det vitt och ljust.

Har tagit kontakt med Åkerbo El AB för att få hjälp med det som behöver göras i rummet. Bland annat behöver jag hjälp av deras målare för att måla om tak och väggar i en ljusare färg. Sen behöver jag även sätta upp ljusslingor och bättre lampor för att få starkare ljus i rummet och gärna en snygg ljusslinga kring den stora spegeln jag planerar att sätta in den också. Kommer nog bli riktigt snyggt, det tvekar jag inte på.

Tanken är att de ska skicka ut elektriker och målare från Åkerbo El AB till mig för att kolla på huset och rummet för att se vilka material de behöver. Och då kommer jag också få en offert, vilket är bra för just nu har jag ingen aning om vad det kommer att kosta att ta hjälp av deras professionella målare. Vet att de har hyfsade priser, men vet ändå inte vad den sammanlagda kostnaden för allting kommer att gå på. Men oavsett så känner jag att det kommer att vara värt det. För den här walk-in-closeten har jag drömt om så länge jag kan minnas så det är tveksamt om det skulle finnas någonting som kan få mig att inte förverkliga den. I alla fall inte några elektriker eller målare från Åkerbo El AB.