Bygg av sovrum och garderober för mina kläder

Känner för att göra om i sovrummet, framförallt för att bygga ut det lite egentligen för att kunna få plats med lite större garderober. För de har nu är skrattretande små, speciellt om man ska se till mängden kläder jag har. Då borde jag egentligen ha en garderob som tar upp nittio procent av sovrummet och sen en liten säng på den ytan som är kvar. Men det kommer nog inte bli just så nu. Men att få hjälp av KMB Mark & Byggentreprenad med att bygga ut det lite, det skadar inte. Tänker att de ska få riva ytterväggen och bygga ut rummet lite åt det hållet, det är i alla fall det som är planen men sen är det klart att det beror lite på vilka väggar som är bärande och inte också. Så får ta och kolla på det. Eller ja kolla och kolla, jag låter de från byggfirman kolla på det.

Det jag har kollat är på olika byggfirmor för att jag skulle kunna bestämma mig för en av dem och valet föll som sagt på KMB Mark & Byggentreprenad. Tycker att det verkar vara en bra byggfirma och så ligger nära oss här i Höör och det är bra. Sen har de utfört många rivningsprojekt och sådant, utifrån vad som går att se bland referensbilderna på deras hemsida så hoppas på att de kanske är ganska bra på det. Känns alltid bäst att anlita en byggfirma som man i stort sett vet kommer att utföra ett bra arbete.

Sen är det klart att jag vill att det ska bli bra, för mina kläder förtjänar den bästa garderoben. Och självklart vil jag kunna sova gott i sovrummet också.