Att bygga en walk-in-closet

Att bygga en ny och snygg garderob är nog något som många vill göra. Jag är i alla fall en av dem som verkligen vill göra det. En av dem som alltid velat ha en walk-in-closet där jag kan hänga alla mina kläder för att kunna se dem alla. Ett rum som blir betydligt mer än en vanlig garderob och där det blir lätt för dig att hänga upp alla kläderna snyggt. Dessutom kan man genom att bygga och ha en walk-in-closet ha en bra anledning till att köpa nya kläder, för att man då faktiskt har plats för dem alla. Så känner du att du vill få hjälp med bygg eller snickeri för att bygga en walk-in-closet så ta det. Det är i alla fall vad jag tänker göra.

Jag har pratat lite med de på Skånebygdens Bygg AB och de verkar vara helt på det klara med hur jag vill ha min garderob och ska hjälpa mig att bygga den. Har alltid drömt om att ha en walk-in-closet, ända sedan jag var liten och ville ha en lika dan garderob som kändisarna och som prinsessorna hade. Och nu äntligen, trettio år gammal så ska jag få en.

Valet på byggfirma att anlita föll på Skånebygdens Bygg AB just eftersom jag såg några referensbilder som de gjort där de byggt om ett sovrum och hjälpt dem med att snickra ihop en snygg garderob också, en sådan som satt fast i väggen, så det kändes som ett smart val. Alltid bra att välja just de som man vet kommer att kunna göra ett bra jobb istället för att välja några som man inte vet så mycket om.

Ska meddela er om hur det blir med walk-in-closeten sen och vad jag tycker om Skånebygdens Bygg AB så kan ni bestämma er för om det är firman ni vill anlita också eller inte.