Att äta ute på en restaurang

Att gå ut och äta på en restaurang när man inte orkar laga mat är väldigt skönt. Eller att köpa med sig något färdigt hem också, men det är kul att äta ute på en restaurang. Sen finns det dock vissa restauranger där det känns som att det blir jobbigare att äta där än att laga mat och äta hemma. För att man behöver klä sig fint och göra sig i ordning för att det är ett lite finare ställe. Det är kul ibland men jag tycker bättre om ställen som Carlsson i Centrum där man antingen kan komma lite mer finkläd eller så kan man komma i vanliga vardagskläder också och både två stilarna är helt accepterade.

Vi har dessutom inte så långt till Carlsson i Centrum från där vi bor och kvällar då vi inte orkar laga mat men ändå vill ha riktig mat och inte någon snabbmat så brukar vi gå till restaurangen och äta där. Blir lite av en dejtingkänsla då också vilket är väldigt mysigt. Tycker att det är trevligt med restauranger och speciellt de som har ett ganska varierat utbud med många olika sorters rätter för att man då kan gå dit och äta oftare och få varierade måltider utan att det blir enformigt och tråkigt.

Kan verkligen rekommendera Carlsson i Centrum som restaurang så om ni inte har varit där tidigare så tycker jag att ni ska testa på det. Som sagt är det alltid bra att testa på olika ställen också för att det är enda sättet att märka vilka som lagar mat efter ens egna smak och för att hitta nya favoritställen.